Versiunea Romana English version

Despre noi

Fondata in 2008, Due Pi Service Ro S.r.l. produce tablouri electrice si electronice pentru controlul si automatizarea platformelor industriale, energetice, siderurgice, chimice si petrochimice. Folosind experienta si inalta calificare a personalului nostru propunem solutii mereu eficiente care satisfac toate cerintele clientilor nostri.

Infiintata din necesitatea principalilor contractori italieni de a se extinde in tari low-cost, DUE PI SERVICE ROMANIA reprezinta o investitie de peste 1 milion de euro:

Firma dispune :

  • 1. De un stabiliment nou, modern si complet echipat care ofera conditii optime pentru productie si personal, cu spatii ample care permit o productie diversificata si simultana .

Suprafata de 1.500 mp este divizata in :
- 1.100mp zona de productie
- 400mp zona birouri
Situarea pe o platforma industriala, pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, in apropierea aeroportului faciliteaza accesul camioanelor pentru pentru primirea si livrarea marfurilor in conditii logistice eficiente.

  • 2. De un personal inalt calificat de 15 persoane.

 

 

Organigrama

 

Firma in cifre:

Privind spre viitor, crestem prin eforturi constante, ne provocam in permanenta inovatia folosind tehnologii performante si personal inalt calificat.

Ascendentul economic este confirmat de rezultatele obtinute:

EVOLUTIA CIFREI DE AFACERI:

EVOLUTIA NUMARULUI DE UNITATI PRODUSE: